Gelukkig ken ik mezelf en was ik in staat om mijn gedachtegang terug halen. Ik heb mijn papiertje wel teruggevonden. Dus voor de liefhebbers, het recept!
Voor een springvorm van 20cm
- 75 gr (gemengde) noten
- 4 eetlepels boter
- 4 afgestreken eetlepels cacao
- 125 gr bruine basterd suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 eieren
- 80 gr bloem
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 theelepel koekkruiden / speculaaskruiden
- 1 eetlepel honing
- snufje zout
Smelt de boter en voeg de cacao, vanillesuiker en basterdsuiker toe
Haal de pan van het vuur
Voeg één voor één de eieren toe
Zeef de bloem, bakpoeder en zoet en voeg toe
Voeg als laatste de gehakte noten, kruiden en honing toe.
Schenk in de vorm en bak deze 30 min op 170 graden
Veel snoepplezier!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten